Ontdek Gooise Meren

Ontdek Gooise Meren laat inwoners en bezoekers van Gooise Meren ontdekken wat er allemaal te doen is op het gebied van natuur, cultuur, lifestyle en historie. In Gooise Meren willen we samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied.

Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van gemeente Bussum, Muiden (met de kernen Muiden en Muiderberg) en Naarden. Elk van deze kernen heeft zijn unieke kwaliteiten, maar samen biedt het gebied veel historie en cultuur, uitgaans- en winkelmogelijkheden. Ook staat de gemeente bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving. Dit resulteert in een prachtig aanbod op het gebied van evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden voor alle inwoners en bezoekers van onze gemeente. Ontdek Gooise Meren maakt dit vaak nog onzichtbare aanbod graag zichtbaar.

Je evenement kun je hier aanmelden, voor je locatie (winkel, horeca of culturele aanbieder) stuur je een mail naar info@gooisemerenmarketing.nl

Via deze link kun je het jaarverlsag 2023  inzien. Dit betreft een samenvatting van de resultaten in het jaar 2023. 

 

Gooise Meren Marketing

Gooise Meren Marketing is in beheer van de gemeente Gooise Meren. 

Contactgegevens

Voor vragen en opmerkingen kunt u zich richten tot gemeente Goosie Meren.