Ontdek Gooise Meren

Ontdek Gooise Meren laat inwoners en bezoekers van Gooise Meren ontdekken wat er allemaal te doen is op het gebied van natuur, cultuur, lifestyle en historie. In Gooise Meren willen we samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied.

Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van gemeente Bussum, Muiden (met de kernen Muiden en Muiderberg) en Naarden. Elk van deze kernen heeft zijn unieke kwaliteiten, maar samen biedt het gebied veel historie en cultuur, uitgaans- en winkelmogelijkheden. Ook staat de gemeente bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving. Dit resulteert in een prachtig aanbod op het gebied van evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden voor alle inwoners en bezoekers van onze gemeente. Ontdek Gooise Meren maakt dit vaak nog onzichtbare aanbod graag zichtbaar.

Ontdek Gooise Meren is een initiatief van het team van Gooise Meren Marketing in samenwerking met lokale ondernemers, culturele aanbieders en gemeente.

We doen ons best om alle relevante, correcte en complete informatie op deze website weer te geven, maar hat kan natuurlijk zijn dat jouw locatie, route of evenement mist.

Je evenement kun je hier aanmelden, voor je locatie (winkel, horeca of culturele aanbieder) stuur je een mail naar info@gooisemerenmarketing.nl

Via deze link kun je het jaarverlsag 2022 inzien. Dit betreft een samenvatting van de resultaten in het jaar 2022. 

Gooise Meren Marketing

Gooise Meren Marketing is een onafhankelijke stichting en heeft de taak het brede en gevarieerde aanbod op het gebied van historie, cultuur, natuur en lifestyle dat de gemeente rijk is, overzichtelijk, aantrekkelijk en eenduidig op de kaart te zetten. Het team van Gooise Meren Marketing bestaat momenteel uit Evenementen- en relatiemanagers Ellen Hazenberg en Saskia Simons, content- en communicatiemanager Nicole van Susante en Algemeen Manager Paul Sluis. 

Gooise Meren Marketing is een stichting en heeft als zodanig geen winstoogmerk en een bestuur bestaande uit voorzitter Victor Vaessen en penningmeester Coen Huson. Het bestaande bestuur werkt aan de werving van 2 tot 3 nieuwe bestuursleden. 

Contactgegevens

Gooise Meren Marketing
Marktstraat 22
1411 EA Naarden
info@gooisemerenmarketing
035-200 55 68