Winkelen en uitgaan in Gooise Meren

Gooise Meren biedt een breed scala aan hippe winkels en trendy boetiekjes waar je alles kunt vinden op het gebied van lifestyle, wonen en fashion. In Bussum, Naarden maar ook in Muiden vind je vele mode-, interieur- en cadeauwinkels. Wie na het winkelen lekker wat wil eten of drinken, kan terecht bij een van de vele restaurants, cafés of terrassen.

Winkelen in Gooise Meren

De winkels in Gooise Meren zijn verspreid over de vier kernen. Bussum is het echte winkelhart van de gemeente, maar ook Naarden en Muiden hebben een ruim winkelaanbod. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, een nieuwe outfit of iets moois voor in huis; je vindt het bij een winkel bij jou in de buurt. Wij zetten ze graag voor je op een rij.

Naar winkelen & ontspanning

Muziek & festivals

Ook voor muziekliefhebbers heeft Gooise Meren veel te bieden. Of je nu van klassiek, techno, rock of Nederpop houdt, voor elk genre is er regelmatig een concert bij te wonen op de podia en in de kroegen van Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. In onze Uitkalender vind je een overzicht van alle muzikale optredens en festivals.

Naar Muziek & festivals

Uitgaan

Zin om een keer lekker uit te gaan tot in de late uurtjes? Gooise Meren heeft verschillende plekken die hier uitstekend voor geschikt zijn.  Gezellig bijkletsen in de kroeg, samen een spannende sportwedstrijd op groot scherm kijken of lekker dansen op de dansvloer; er is altijd wel iets te vieren!

Naar uitgaan