Van alles te doen in het groen!

Gooise Meren staat bekend om haar diverse en uitgebreide natuurlandschap. Maak een wandel- of fietstocht over de hei of in het bos van Bussum. Pak een fluisterbootje in het natuurreservaat van het Naardermeer of maak de oversteek naar Forteiland Pampus. Ontdek het stadsgroen van de vestingwallen in Naarden en Muiden of in een van de parken. Zeil, surf, sup of relax aan de kust van Muiderberg, Muiden of Naarden. Kortom, er is van alles te doen in het groen!

Fietsen & wandelen

Gooise Meren is groen en kleurrijk. In de bossen en op de heide kun je sporten of een frisse neus halen. Maar er is nog veel meer te beleven; van speurtochten tot verscholen terrasjes, er valt zoveel te ontdekken!

Naar fietsen & wandelen

Sport & spel

Gooise Meren heeft genoeg ruimte om te sporten en spelen. Voor kinderen zijn er (indoor) speeltuinen en kinderboerderijen, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen zijn er volop mogelijkheden. Wat dacht je van een escaperoom of een jeu de boules-baan? Ook sporters komen volledig aan hun trekken, van voetbal en hockey tot paardrijden en individuele sporten.

Naar sport & spel