Wist je dat we drie theaters in Gooise Meren hebben? Het bekende theater Spant! in Bussum heeft dagelijks leuke cabaret-, muziek en theater voorstellingen, voor jong en oud. Maar ook het andere Bussumse Theater ‘In Zuyd’, is een must see voor inwoners van Gooise Meren. In dit theater maakt NH Toneel gedurfd theater van hoge kwaliteit voor een breed publiek.
Ook Naarden heeft een cultureel Podium. deMess in de Vesting biedt verrassende voorstellingen van gevestigde (kleinkunst)artiesten, maar ook opkomend talent krijgt de kans om zich te laten zien in deMess. Het historische pand waar deMess zich in bevindt is ook van buiten een lust voor het oog. Voor de mooiste films ga je natuurlijk naar het Filmhuis in Bussum.

Filmhuis Bussum

Het Filmhuis in Bussum staat bekend als 'hét filmtheater van Gooise Meren'. Het heeft een mooi en uniek programma aan goede aangrijpende films en indrukwekkende documentaires. Ook voor kinderen is er een brede selectie aan films. Ook biedt het Filmhuis kinderen de mogelijkheid om er een verjaardagspartijtje te vieren. Sluit je filmavondje af met een lekker drankje in de bar van het Filmhuis of in één van de cafés in de buurt.

Bezoek het filmhuis